Metal Works va sta la dispozitie prin intermediul specialistilor sai, incepand de la primul contact, in vederea alegerii solutiei constructive optime, pentru proiectarea si implementarea proiectelor dumneavoastra.

Metal Works poate asigura prin echipele proprii sau prin firme partenere, lucrari in Antrepriza Generala, lucrari de Proiectare (inclusiv avizare, obtinere Autorizatie de Construire) si Executie (in sistem „Design and Build”) sau alte pachete de lucrari descrise mai jos.

Servicii proiectare
Proiectare

Avand o vasta experienta in proiectarea si urmarirea lucrarilor pe perioada executiei, echipa de proiectare Metal Works poate asigura intregul proces de proiectare si avizare indiferent.

Productie structuri metalice
Productie structuri metalice

Metal Works dispune de un spatiu propriu pentru productia de structuri metalice prefabricate. Este utilata cu scule si echipamente ce permit o productie la standarde de calitate ridicata.

Montaj structuri metalice
Montaj structuri metalice

“Bazandu-se pe echipele proprii de muncitori si tehnicieni, pe experienta capatata in productia si montajul a peste 10.000 tone de confectii metalice, in cadrul diverselor santiere”

Inchideri pereti si acoperis
Inchideri Pereti si Acoperis

“Avand echipe proprii de montaj si o experienta materializata in peste 2.000.000 mp de inchideri, Metal Works va poate oferi solutii complete pentru realizarea inchiderilor la cladirile dvs.”

Realizare lucrari beton
Realizare lucrari beton

Cu o experienţă de peste 7 ani în domeniul construcţiilor civile, industriale si agroalimentare, cu o echipă de constructori experimentati, avand furnizori de materiale ce respecta cele mai inalte

Alpinism utilitar
Alpinism utilitar

Societatea noastra va poate oferi servicii de alpinism utilitar, avand garantia si increderea executarii unor lucrari de calitate. Folosind un sistem modern de corzi putem avea acces in zone greu

Antreprenoriat general
Antreprenoriat General

Metal Works poate asigura, prin echipa proprie de specialisti in domeniu, precum si prin firme partenere, antreprenoriatul general pentru proiectele de executie pe care clientul si le incredinteaza prin

Alte servicii
Alte Servicii

In cadrul contractelor de executie, Metal Works va poate oferi pachete diverse de servicii. Executia de finisaje interioare, Furnizare si montaj usi sectionale , usi pietonale , usi rezistente la foc