Metal Works va sta la dispozitie prin intermediul specialistilor sai, incepand de la primul contact, in vederea alegerii solutiei constructive optime, pentru proiectarea si implementarea proiectelor dumneavoastra.

Metal Works poate asigura prin echipele proprii sau prin firme partenere, lucrari in Antrepriza Generala, lucrari de Proiectare (inclusiv avizare, obtinere Autorizatie de Construire) si Executie (in sistem „Design and Build”) sau alte pachete de lucrari descrise mai jos.

Servicii proiectare hale industriale
Proiectare Hale Metalice

Avand o vasta experienta in proiectarea si urmarirea lucrarilor pe perioada executiei, echipa de proiectare Metal Works poate asigura intregul proces de proiectare si avizare indiferent.

Productie structuri metalice hala
Productie Structuri Metalice

Metal Works dispune de un spatiu propriu pentru productia de structuri metalice prefabricate. Este utilata cu scule si echipamente ce permit o productie la standarde de calitate ridicata.

Montaj structuri metalice hale
Montaj Structuri Metalice

“Bazandu-se pe echipele proprii de muncitori si tehnicieni, pe experienta capatata in productia si montajul a peste 10.000 tone de confectii metalice, in cadrul diverselor santiere”

Inchideri pereti si acoperis hala industriala
Realizare Inchideri Pereti si Acoperis Hale Industriale

“Avand echipe proprii de montaj si o experienta materializata in peste 2.000.000 mp de inchideri, Metal Works va poate oferi solutii complete pentru realizarea inchiderilor la cladirile dvs.”

Realizare lucrari din beton hala
Realizare Lucrari Beton Hale Metalice

Cu o experienţă de peste 7 ani în domeniul construcţiilor civile, industriale si agroalimentare, cu o echipă de constructori experimentati, avand furnizori de materiale ce respecta cele mai inalte

Alpinism utilitar hale
Alpinism Utilitar Constructii Industriale

Societatea noastra va poate oferi servicii de alpinism utilitar, avand garantia si increderea executarii unor lucrari de calitate. Folosind un sistem modern de corzi putem avea acces in zone greu

Construire hala la cheie pret forfetar
Antreprenoriat General Constructii Industriale

Metal Works poate asigura, prin echipa proprie de specialisti in domeniu, precum si prin firme partenere, antreprenoriatul general pentru proiectele de executie pe care clientul si le incredinteaza prin

Placare pereti hala metalica
Alte Servicii aferente Constructiilor de Hale

In cadrul contractelor de executie, Metal Works va poate oferi pachete diverse de servicii. Executia de finisaje interioare, Furnizare si montaj usi sectionale, usi pietonale, usi rezistente la foc